Hoppa till sidans innehåll

Stötta Tyresö BK


Du kan hjälpa till att stötta Tyresö BK ekonomiskt utan att behöva betala pengar direkt till föreningen.

Nedan presenteras två sätt som är väl värt att överväga.


Handla på nätet - Sponsorhuset ger pengar till både dig och föreningen

I samarbete med Sponsorhuset kan du nu handla från CDON, AdLibris, Ellos, NetOnNet, InkClub, DustinHome och över 200 andra välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den viktiga skillnaden att en del av beloppet på ditt köp tillfaller Tyresö BK - givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig!

Gå in på sponsorhuset.se/tyresobowling och klicka dig därifrån till valfri webshop. Det går även bra att klicka på Sponsorhusets banner till höger.

Allt du gör från denna sida genererar pengar till Tyresö BK; du ser vid varje butik hur mycket pengar som går till Tyresö BK. Här finns något för alla och det dyker hela tiden upp nya företag som ökar utbudet och ser till att kanske just ditt behov blir tillfredställt.

Du kan även ladda ned ett tillägg/verktygsfält till din web-läsare, som gör att du inte missar att gå via Sponsorhuset när du handlar online. Ladda ner här


Spela hos Svenska Spel

Vi uppmanar naturligtvis inte att folk ska börja spela om pengar, men om du ändå är kund hos Svenska Spel så kan du enkelt ansluta Tyresö BK till ditt spelkort.

Anslut ditt spelkort här!

Det kostar ingenting extra. Svenska Spel betalar ut en del av en sponsringspott beroende på hur många som har anslutit sig. För mer information om hur det går till, samt för att ansluta ditt spelkort till Tyrsö BK, klicka på länken ovan eller på bannern (Gräsroten) till höger.

Länk för att ansluta Tyresö BK: svenskaspel.se/grasroten/forening?id=28941

OBS! Glöm inte att gå via sponsorhuset.se när du ska till Svenska Spels hemsida - det genererar än mer pengar till föreningen utan att det kostar dig något. Läs mer om Sponsorhuset ovan.

Uppdaterad: 08 JAN 2015 20:25 Skribent: Fredrik Svensson

Bowlingpalatzet Tyresö
Tyresö Bowlingpalatz är vår hemmahall. Besök gärna deras hemsida genom att klicka på loggan.

Postadress:
Tyresö BK - Bowling
Lennart Sporre, Logvägen 16
13543 Tyresö

Kontakt:
Tel: +46702793472
E-post: This is a mailto link

Se all info