Nyheter från STBF

Avslutning av säsongen

(2020-04-05 23:12)
Stockholms Bowlingförbunds styrelse har efter de senaste påbuden om tävling och matcher beslutat att: 1) alla aktiviteter som bedrivs i StBfs regi som vi tidigare har pausat avslutas per omgående 2) årsmötet flyttas till mitten/slutet av Augusti

Svenska Bowlingförbundets tog igår beslut om resten av säsongen 19/20. Här är viktig information som rör detta och bowlingverksamheten som Stockholms Bowlingförbund arrangerar!

Vårvinden inställd

(2020-03-11 18:27)
Arrangören av Vårvinden har beslutat att ställa in tävlingen som skulle ha spelats på söndag 15/3.

High Five spelas i flera hallar bland våra paraföreningar. I söndags var det Norsborgs AIKs tur.

William, Zebastian, Evelina och Chris segrade i GP:s deltävling som avgjordes på Bowl-O-Rama under förra veckan.

I år vill vi återigen arrangera ett slutspel för Stockholmsligan 1 och Stockholmsligan 11. Vår högsta serie för 8-mannalag resp. 4-mannalag.

Nu kör vi igång med kvalet till individuella DM 19/20. I år vill vi ha ännu fler startande. Kvalet pågår fram till 14/5 och sen blir det finalspel 25-28/5.

Många lag anmälda till Stafetten i Rinkeby Bowlinghall med Solhöjden som arrangörer. På söndagen avgjordes denna populära lagtävlingen där 20 lag var anmälda.

Challenger GP har avgjorts i Jakobsberg. 60 ungdomar deltog. Det är flera än på mycket länge. Det är mycket glädjande!

Stockholm har under flera år haft stor representation i antal lag i SM genom att vi får våra klubbar att ställa upp i vårt 3-manna DM. I helgen avgjordes finalsteg 1 och 2. Herrarna på Bowl-O-Rama och damerna spelade i Uppsala.

41 par samlades på New Bowl Center Gullmarsplan när Paramix-DM avgjordes på söndagen. Marianna och Stbf summerar denna dag.

Den 8 februari är det dags för Challenger Grand Prix 2020 att sätta igång igen. Nyhet för i år är att vi vill införa en ny klass för de upp till 12 år.

Mix-DM och Vintermixen har spelats på Sollentuna Bowlinghall sen den 16 december. Nu är det klart med vilka som segrade i både DM och Vintermixens två klasser.

Efter ett års uppehåll satsar arrangörsklubben B-K Eva på nytt. Tillsammans med en sponsor så vågar de tro på en ny era för tävlingen igen. Den 1 februari är det dags igen på Högdalens Bowlingpalatz.

Nu är det avgjort i 2019 års GP

Tyresö Bowlingpalatz är vår hemmahall. Besök gärna deras hemsida genom att klicka på loggan.

E-post: bowling@tyreso-bk.se