Nystart på hemsidan

12 JAN 2020 22:07
Vi gör nu ett nytt försök att underhålla vår hemsida. Under ett antal år sedan vår förre skribent slutade i klubben har hemsidan i princip legat nere men nu skall vi försöka hålla den uppdaterad med de senaste händelserna i klubben.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2020 22:07

Till att börja med har vi uppdaterat förstasidan med en fungerande aktivitetskalender där vi bl.a visar tid och plats för A- och B-lagets ligamatcher samt våra träningstillfällen. När andra aktiviteter som berör klubben dyker upp kommer även dessa att visas i kalendern.

På förstasidan kommer vi också att visa nyheter från Svenska Bowlingförbundet och Stockholms Bowlingförbund samt ha länkar till våra lags tabeller och fullständiga spelschemor.

Vidare har vi tagit bort några oanvända delar såsom Laguppställning och Mötesprotokoll.

Skribent: Lennart Sporre

Tyresö Bowlingpalatz är vår hemmahall. Besök gärna deras hemsida genom att klicka på loggan.