Nyheter från SweBowl

Finalklart i SUL

(2018-04-24 15:00)
Efter sju spelade omgångar i den första historiska upplagan av Svenska UngdomsLigan är det nu klart vilka åtta lag som får åka till Stockholm den 12/5 om göra upp om SUL-titeln och den 60 cm höga pokalen.

Nytt svenskt rekord på SM

(2018-04-24 09:00)
När Team Linköping på lördagen var och spelade SM i Stockholm satte han nytt svenskt rekord över 6 serier och var i par med Thomas Nilsson nära nytt svenskt rekord över 4 serier.

Prisade Elitseriespelare

(2018-04-23 13:00)
När herrarnas Elitserie var färdigspelad i lördags samlades spelarna för en galamiddag där Elitserieföreningen delade ut sina priser: Årets MVP, Årets stjärnskott och den nya utmärkelsen: Drömåttan.

Inför sista matchen i elitserie hade Kaskad chans att ta en slutspelplats. Nu vann Clan med hela 19-1 och slutspelsplatsen gick istället till Göta. BKF Falkenberg behövde seger i sista matchen för att slippa kval. Det blev seger mot Glam med 13-7.

Tre av fyra slutspelslag är nu klara: Team Pergamon, BK Jösse och Team Clan. Ikväll avgörs det vem som ska göra dem sällskap: BK Kaskad eller IS Göta.

I den sista spelomgången av seriespelet, herreliten har dock en omgång kvar, presterades det bland damerna resultat på allra högsta nivå. Höglands Ida Andersson slog säsongens bästa resultat med 1040 och det var ytterligare två riktigt bra resultat.

Kvalprofilen är släppt

(2018-04-16 12:27)

Umeå IK hade två matcher på söndagen i sista omgången av Nordallsvenskan, Vinsterna mot både Loet och Bodens farmarlag gör att Umeå-laget tog plats i kvalet till elitserie

Ida Andersson klämde till med säsongens högsta damresultat 1040 när Högland besegrade Skrufscha Den vinsten gör att B-K Eva tar sista slutspelsplatsen. I herreliten blev det tätare runt de olika strecken när BKF Falkenberg och Kaskad bortavann.

Svenska Bowlingförbundet inbjuder alla föreningar till deltagande i Nationella serien, som omfattar:

Tyresö Bowlingpalatz är vår hemmahall. Besök gärna dess hemsida genom att klicka på loggan.

E-post: bowling@tyreso-bk.se