Nyheter från STBF

Under veckan har 3-manna DM avgjorts i Sollentuna Bowlinghall. I herrklassen vann Hammarby, hos damerna var det B-K Eva och i B-klassen Sollentuna BwK.

Nu har det spelats Junior League och Stockholm Junior Challenger GP i Rinkeby. JL är mitt i säsongen medan GP har en tävling kvar innan årsfinalen 5 januari 2019.

Under helgen spelades traditionsenligt Action Jubal Open. Flera Stockholmare åkte till Norrköping för att tävla och vara med på festligheterna som hör till. Två fina pokaler fick följa med hem.

Det blev tyvärr ingen förstaplats för Jubileumsboken när det blev dags att avslöja alla vinnare vid galan på Berns i förra veckan. Men att ha blivit nominerad som ensam idrottsbok är stort nog!

Dags för Team Stockholm

(2018-11-09 14:39)
Juniorkommittén bjuder in alla ungdomar och juniorer t.o.m. 21 år till en uppstartsträff för Team Stockholm hos Bowl4Joy Vårby 29 november kl. 18:30-21:00. Anmäl dig senast 22 november.

Alla spelare födda 1999 eller senare inbjuds till ett spelläger. Känner du att du har vad som krävs för att ta en plats i U18/U21 landslaget? Kom och visa det i Nyköping den 2-4/1 2019!

Vi lanserar Jubileumssidan

(2018-11-06 14:27)
Det är dags. Äntligen är den här - Jubileumssidan! Ni känner alla till vår fantastiska Jubileumsbok som imorgon tävlar i Berns salonger där den är nominerad för Publishingpriset. För att fira släpper vi nu det material som inte fick plats i boken.

Vill du kombinera gymnasiestudier med bowling och ska börja studera nästa höst? Partille Gymnasium välkomnar dig att söka utbildning kombinerat med bowling hos dem för nästa läsår. Anmäl dig till uttagningarna senast 1 december!

3-manna DM har startat. Nytt är halva priset för alla B-lag och ny final för de 4 främsta B-lagen. Herr- och damfinalerna spelas som vanligt. Totalt står 9 SM-platser på spel. Under november lanseras Nyheter från förbundet genom scoringen i din hall.

Styrelsen kallar till extra årsmöte på måndag 5 november. Vi ses hos Bowl-o-rama där förhandlingarna inleds 19:00.

Fyra starter har passerats i 3-mannakvalet och endast tre alternativ för vardagsstarter återstår. Först till kvarn nu, minst sagt! Nio SM-platser står på spel i finalerna 12:e och 15:e november. Vi ses i Sollentuna!

På grund av en gasläcka tvingas Högdalens Bowlingpalatz hålla stängt tills i nästa vecka. Det innebär att alla matcher som skulle ha spelats där i helgen skjuts upp.

Bergman tvåa i Skövde

(2018-10-17 13:40)
I helgen spelades finalen av Skövdes tävling i Senior Tour 50+. Djurgårdens Lars Bergman slutade på silverplats endast en poäng ifrån segrande Tomas Leandersson, Pergamon.

Vi beklagar att behöva meddela att Jan-Erik Piotrowski inte längre finns med oss. Profilen som blev Stockholms störste supporter med oss alla under våren, mer känd som "Pimpa", har gått bort 71 år gammal.

Vi har utbildningen som ger dig möjligheten att utbilda dina grupper i modern bowling, starta nya grupper, erbjuda träning både individuellt och i grupp med helt nya kunskaper.

Tyresö Bowlingpalatz är vår hemmahall. Besök gärna dess hemsida genom att klicka på loggan.

E-post: bowling@tyreso-bk.se