Tyresö BK välkomnar alla som vill spela bowling.
För att ansöka om medlemskap, fyll i och skicka in formuläret nedan så kommer en representant från klubben att höra av sig till dig.

Nybörjare

Barn och ungdomar upp till 16 år som vill prova på att spela och lära sig mer om bowling kan med fördel komma till Tyresö Bowlingpalatz på torsdagar kl 17:30. Där hålls föreningsoberoende träning/kurs fram till 18:30. Kostnad är 50 kr per tillfälle som betalas på plats till bowlinghallen.

Torsdagar kl 18:50 håller vi i Tyresö BK träningspass fram till 20:00. Passa på att träffa medlemmar och ställa frågor.

Avgifter

Medlemsavgiften är 200 kr/år. Denna avgift ska alltid betalas av alla medlemmar.

Varje aktiv medlem måste skriva på ett spelarkontrakt som reglerar övriga avgifter och betalningssätt.

De olika abonnemangsformerna innehåller följande:

AbonnemangsformÅrsavgift
Licens- & administrativ avgift (Deltagande i ligaspel ej inkluderat. Träningsavgift tillkommer à 150 kr/tillfälle.) 800 kr
Licens- & administrativ avgift samt fritt deltagande i ligaspel (Träningsavgift tillkommer à 150 kr/tillfälle.) 4800 kr

Licens- & administrativ avgift, fritt deltagande i ligaspel samt träningsabonnemang

8800 kr

Kostnaden för valt abonnemang kan betalas som ett engångsbelopp, eller uppdelat per spelmånad eller kalendermånad.

Månadsavgiften är 1/10-del (spelmånad), respektive 1/12-del (kalendermånad) av årsavgiften.

Förfallodatum för månadsbetalning är alltid den sista bankdagen i föregående månad. Dvs fr.o.m. juli t.o.m. april (spelmånad), alternativt fr.o.m. maj t.o.m. april (kalendermånad).

Se sidfoten för kontaktuppgifter.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter