Tyresö BK välkomnar alla som vill spela bowling.
För att ansöka om medlemskap, fyll i och skicka in formuläret nedan så kommer en representant från klubben att höra av sig till dig.

Nybörjare

Barn och ungdomar upp till 16 år som vill prova på att spela och lära sig mer om bowling kan med fördel komma till Tyresö Bowlingpalatz på torsdagar kl 17:30. Där hålls föreningsoberoende träning/kurs fram till 18:30. Kostnad är 50 kr per tillfälle som betalas på plats till bowlinghallen.

Torsdagar kl 18:50 håller vi i Tyresö BK träningspass fram till 20:00. Passa på att träffa medlemmar och ställa frågor.

Avgifter

Medlemsavgiften är 200 kr/år. Denna avgift ska alltid betalas av alla medlemmar.

Varje aktiv medlem måste skriva på ett spelarkontrakt som reglerar övriga avgifter och betalningssätt.

De olika abonnemangsformerna innehåller följande:

AbonnemangsformÅrsavgift
Licens- & administrativ avgift (Deltagande i ligaspel ej inkluderat. Träningsavgift tillkommer à 150 kr/tillfälle.) 800 kr
Licens- & administrativ avgift samt fritt deltagande i ligaspel (Träningsavgift tillkommer à 150 kr/tillfälle.) 4800 kr

Licens- & administrativ avgift, fritt deltagande i ligaspel samt träningsabonnemang

8800 kr

Kostnaden för valt abonnemang kan betalas som ett engångsbelopp, eller uppdelat per spelmånad eller kalendermånad.

Månadsavgiften är 1/10-del (spelmånad), respektive 1/12-del (kalendermånad) av årsavgiften.

Förfallodatum för månadsbetalning är alltid den sista bankdagen i föregående månad. Dvs fr.o.m. juli t.o.m. april (spelmånad), alternativt fr.o.m. maj t.o.m. april (kalendermånad).

Se sidfoten för kontaktuppgifter.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter